Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

Tesla Model 3 Wireless Charger

  • KOMUNITAN Tingkatan kanggo TESLA M3 Ora Ana Masalah Software - Pangisi daya Telpon Wireless cocog karo konsol pusat kendharaan saka Tesla M3 Standard Range Plus / Mid Mid / Range Range / Performance 2017 2018 2019, ora cocog karo Range Standard 2019. Ora kaya pangecas nirkabel Tesla model 3 liyane, ing pasar iki ora ana masalah Software, nyambungake langsung menyang port ngarep Tesla apik (hadiah saka USB Splitter uga kalebu ing paket kasebut, kabel sing luwih tebal iku kanggo Disk usla TeslaCam).
[qiege]
  • USB DORKIN DUAL KANGGO UNTUK WARISING 2 QI ENABLED SMARTPHONES - Ndhukung mode kerja sisih loro utawa siji (kiwa utawa tengen), mung ngisi telpon 1 nganggo input USB 1, ngisi telpon 2 bebarengan karo input USB 2. Kompatibel karo Sembarang piranti sing diaktifake Qi kaya iPhone XS / XR / X / 8 / 8, lan telpon Qi-aktif liyane.
  • EKAL EKONSI INGGRIS - Dhukungan ngisi telpon loro bebarengan kanthi output maksimal 10 watt kanggo saben sisih. Diuji nganggo iPhone X, ngisi daya 1% ing menit 2 ~ 3 kanthi input USB 5V 2A. TapTes minangka salah sawijining grosir sing paling profesional saka pangisi daya nirkabel Tesla, mula kita bakal nambah produk.
  • DESIGNS PRECISE - Bahan anti-slip sing digunakake kanggo ngalangi telpon supaya ora keganggu nalika nyopir. Lambe sing luwih tipis ing sisih ngisor supaya telpon ora sithik lan ngidini kamar liyane, utamane ponsel, kayata iPhone XS MAX. Lampu LED kanggo nuduhake status pangisi daya, kanthi otomatis dipateni nalika Tesla mati. Wis ngowahi rong stiker pelekat tipis kanggo luwih stabil.
  • Gampang DIANGGAP - Instalasi lan panggunaan sing gampang, ora ana alat utawa keahlian sing dibutuhake, Copot aksesoris konsol asli Tesla lan plug USB menyang port, tetep ing mobil minangka asli. Pangisi daya Wireless mbantu sampeyan ngilangi kabel pangisi daya ngganggu, pengin ngisi daya, mung ngeculake, pengin nggunakake ponsel, mung dijupuk. 12 garansi wulan, TapTes Direct minangka pabrikan pangisi daya nirkabel iki, sing tuku saka kita bakal entuk dhukungan pertama lan dhukungan paling cepet. Sembarang pitakonan sambutan hubungi kita.

Bahan kanggo model tesla dhuwur 3:

1.Abrasion resistance
2. Kwalitas banget Matte Black
3. Sifat listrik apik
4. Panas-sealable
5. Lentur elastisitas
6. Resistance fatigue dhuwur
7. Kekuwatan sing dhuwur banget
8. Daya tahan panas UV
9. Resiken kanggo bahan kimia lan cuaca
10.Strong lan fleksibel ing suhu kamar
Sampeyan uga nduweni atusan kesempatan remolding amarga ora ana owah-owahan kimia ing TPEs.

Cepet Nirkabel Pengisian

Kita ngerti wektu sampeyan iku penting; kita nggedhekake daya model 3 kanthi rong koil 7.5W & 10W kanthi daya tinggi kanggo ngisi daya piranti sampeyan kanthi irit.

Geserake telpon kanthi cepet ing kanthong pakean tanpa mangu-mangu babagan kabel utawa port, lan bali menyang nglangen kulo

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali sampeyan!

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 39.78 USD $ 65.79 USD
Quantity
- +