Cart My

Cedhak

free Shipping

SALE

Tesla Model S Anti-dust Non-Slip Interior Door Cup Arm Box Storage Mat Pad with Key Covers free gift

[qiege]

Informasi Product

BUNGA BUNGA & CAMPURAN. Desain grafis bisa ngalangi karusakan bledug lan banyu.
NOISE PANCELING & LONG-LASTING.Made saka lateks kualitas tinggi, ramah lingkungan lan tahan lama.
MUDAH CEPAT lan INSTALLTION, Nalika dadi reged, sampeyan bisa nggunakake gagang ing mat kanggo njupuk metu.
PRATIKAL LAN ANTI-SKID, Paket Kalengkepan: 7 PCS Slot slot tikar tikar.
Dirancang kanggo 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Tesla Model S, Persis pas kanggo mobil lan Good Looking.

Product Description

2012-2017 Tesla Model S Interior Door Cup Arm Box Storage Mat Pad

Kenapa kamu butuh tikar?
Ana akeh tangki panyimpenan ing njero mobil, lan saben wong wis jerone tartamtu, Ora gampang kanggo ngresiki utamané sawise sampeyan nggunakake kanggo nyimpen dewa kanggo dangu.
Nanging aja wedi! Kita duwe solusi sing sampurna kanggo njaga kondisi mint ing tangki panyimpenan mobil.
Introduce LFOTPP High Quality Slot Mats Car
Bahan: Gunakake Material Luwih Environmrntally Friendly karo Latex kualitas sing luwih apik, sing luwih alus, ora mambu lan tahan suwe.
Advantage: Dekorasi tangki panyimpenan mobil lan njaga saka bledug lan polusi, gampang banget kanggo nginstal
Cool stuff for Tesla Model S.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Úa:

3 #, 5 #, 10 # : Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol 、 Ethylhexylylly 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Tlaga biru 1 (CI 42090), Danau Danau Kuning (CI 5) .19140 #, 1 #, 2 #, 4 #, 6 #, 7 #, 8 #: Talc, Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexyl : Oksida Besi (CI 9, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Danau Biru 77007 (CI 1), Danau Kuning 42090 (CI 5). 19140 #, 11 #, 12 #, 13 #, 14 #, 15 #, 16 # : Mica, Fluorphlogopite sintetik, Dimethicone, Silica, Caprylic / Capric Triglyceride, Boron Nitride, Polyethylene, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminium Silicate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tin Oxide, Mei ngemot: Iron Oxides (CI 17, CI 77499, CI 77492), Red 77491 Lake (CI 40), Ultramarines (CI 16035), Violet Manganese (CI 77007), Blue 77742 Lake (CI 1), Danau Tlaga 42090 Kuning (CI 5) .19140 # : Fluorphlogopite sintetik, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates Copolymer, Polyethephene, Polyethephene ), Tlaga Merah 18 (CI 40).

Desainer: LFOTPP

$ 35.88 USD $ 65.78 USD
Quantity
- +