Toyota RAV4 Door Sill Protector 2019 2020 | Toyota RAV4 Door Step Plat - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Protector Toyota RAV4 Door Sill 2019 2020 | Plato Langkah Toyota RAV4 Pintu

Desainer: PIN YEE

$ 28.99
Quantity
- +

Details

  • 【Bahan Berkualitas Tinggi】 Toyota RAV4 Door Sill Protector Digawe saka Bahan Baja tahan karat Kualitas Tinggi, Resistansi panas / adhem, Resistensi abrasi, anti-penuaan, tahan anti banyu & uv. Yaiku Resistan Kotor & Wear kanggo Nglindhungi Bingkai Pintu Mobil sampeyan. Ora kuwatir Goresan Cat Mobil Apa Liya!
  • Mold Mould Custom dening Toyota RAV4】 Kompatibel karo Generasi 5th 2019-2020 Toyota RAV4, lawang Protektor Sill Dirancang Miturut Data Mobil Asli, pas karo Frame Door Mobil.
  • Love Slove Masalah-masalah】 Nalika Kita Ngirim Entuk Pintu, Perlindhungan Kurang Luwih Apik, Gampang Kaget , Ora Gawe Larangan , lan Reged Reguler Ora Apike.
  • 【Gampang diinstal】 Cukup Tiwak Label 3m ing Pinggir Plancongan ing mburi Pintu Door Sill kanggo Mratelakake Sticker lan Pasang menyang Threshold saka Car.the 3m Material is Khusus kanggo lem Mobil Ste kuwat.
  • Age Paket】 Entheng, Anti-Skid.4 * Lawang Door Lawas (2 Kanggo Pintu Ndhuwur, 2 Kanggo Pintu Mbalik)

Protector Toyota RAV4 Door Sill 2019 2020 | Plato Langkah Toyota RAV4 Pintu

Protector Toyota RAV4 Door Sill 2019 2020

Protector Toyota RAV4 Door Sill 2019 2020

Protector Toyota RAV4 Door Sill 2019 2020

Protector Toyota RAV4 Door Sill 2019 2020

Protector Toyota RAV4 Door Sill 2019 2020


Sawise layanan Sale:
1. Yen sampeyan ora wareg karo produk kita utawa wis maringi barang sing salah. Tulung ngerti dhisik kanthi ngirim pesen utawa e-mail. Kita bakal mbales sampeyan sajrone 24 jam lan menehi layanan sing paling apik kanggo sampeyan. 
2. Yen sampeyan wis wareg karo produk, tinggalake tanggapan utawa review produk sing terkenal. Kula matur nuwun dhukungan sampeyan. 
3. Sadurunge ninggalake umpan balik negatif, hubungi kita babagan masalah sampeyan lan kita bakal menehi balesan menyang ASAP kanggo nemokake cara paling apik kanggo mutusake masalah kasebut. 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid