2019 Audi Q8 Screen Protector PET Plastic Film [Up Screen 2PCS, Down S – LFOTPP Car Accessories

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

SALE

Pelindung Layar Audi Q2019 PET Film Plastik PET [Layar Up 8PCS, Layar Down 2PCS, Layar Kondisioner Udara Belakang 2PCS]

Desainer: CDEFG

$ 15.99 $ 18.99
Quantity
- +

Details

Film Plastik Film Film: Nglindhungi layar saka Ngeruk, Letupan lan lebu;
(2) Ngurangi kesele mripat;
⑶ Nyegah Smudge Layar Sentuh;
⑷ Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane. 

Jumlah: munggah layar 2PCS, layar mudhun 2PCS, layar Pendingin hawa 1PCS

Aksesoris Mobil LFOTPP Produsen, Supplier, Kami Penawaran Harga Grosir.
Enquiry Now: lfotpp@outlook.com

[qiege]

 

Pelindung Tampilan Audi Q2019 8 (layar munggah lan mudhun) & Film Pendingin Udara (Siji Set)

 

2019 Audi Q8 Protector layar

 2019 Audi q8 pelindung layar

Apa Sampeyan kudu nginstal Proteksi Layar Navigasi Mobil? 

Proteksi layar navigasi LFOTPP

Langkah-langkah Instalasi Standar:


1. Ngresiki tampilan nganggo gelas alkohol, banjur layar tampilan usap kain garing, pungkasane mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar, kanggo konfirmasi yen bisa digunakake.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang layar saka ngarep, tampilan bakal bisa digunakake.

 

Service Layanan Sawise Didol】

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

 

【KURSUS KAMI】

 

LFOTPP

Audi A6 / A7 Tampilan Protector & Film AC Air Siji Set)

 

Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid