Ambang Mobil YEE PIN, Pintu pelindung Pedal, pelindung tahan karat - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

Ambang Mobil YEE PIN, Pintu pelindung Pedal, pakaian pelindung tahan karat pelindung, aksesoris mobil kanggo 2013-2021 Renault Captur [Perak tanpa tembung 4.4 universal]

Desainer: PIN YEE

$ 28.99
Quantity
- +

Details

Ambang Mobil YEE PIN, Pintu pelindung Pedal, pakaian pelindung tahan karat pelindung, aksesoris mobil kanggo 2013-2021 Renault Captur [Perak tanpa tembung 4.4 universal]

  • Protector kusen lawang nutupi piring ambang lawang kanthi sampurna, kabeh pas 2013-2021 Renault Captur.
  • Digawe saka bahan stainless steel sing dianyari, tahan gores, resistensi aus lan tahan debu. Iki uga nglindhungi goresan saka sepatu, njaga lawang lawang sing anyar
  • Super gampang dipasang, cukup copot film adhesif 3M, pasang menyang 2013-2021 Renault Captur kusen lawang, cukup suwene 5 menit
  • Pelindung kusen lawang iki minangka finish mengkilap dibandhingake karo matte ing ambang pabrik, mula katon apik yen dipasang
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid