YEE PIN Car Ambang SEAT Tarraco 2019-2021 / Skoda Kodiaq RS 2016-2021 - Aksesoris Mobil LFOTPP

Cart My

Cedhak

Ongkos Kirim Gratis

30 Dina Bali lan Tukaran

YEE PIN Car Ambang SEAT Tarraco 2019-2021 / Skoda Kodiaq RS 2016-2021 Protection Sill Protection [Stainless, Ora ana logo, lan titanium ireng]

Desainer: PIN YEE

$ 28.99
Quantity
- +

Details

YEE PIN Car Ambang SEAT Tarraco 2019-2021 / Skoda Kodiaq RS 2016-2021 Protection Sill Protection [Stainless, Ora ana logo, lan titanium ireng]

  • Brand: PIN YEE
  • Protector kusen lawang nutupi piring ambang lawang kanthi sampurna, kabeh pas SEAT Tarraco 2019-2021 / Skoda Kodiaq RS 2016-2021.
  • Digawe saka bahan stainless steel sing dianyari, tahan gores, resistensi aus lan tahan debu. Iki uga nglindhungi goresan saka sepatu, njaga lawang lawang sing anyar.
  • Super gampang dipasang, cukup copot film adhesif 3M, pasang menyang SEAT Tarraco 2019-2021 / Skoda Kodiaq RS 2016-2021 kusen lawang, cukup suwene 5 menit.
  • Pelindung kusen lawang iki minangka finish mengkilap dibandhingake karo matte ing ambang pabrik, mula katon apik yen dipasang.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

  • -Aja pas karo piranti sampeyan
  • -30 dina ora ana alesan kanggo bali
Kesalahan cair: Ora bisa nemokake potongan aset / layouthub_footer.liquid