Terjemahake basa asli

2019 Audi A8 Piranti Navigasi PET Plastik Film [4 bêsik]

1. Transparansi Baik: Tekstur tipis, supaya layar navigasi sampeyan wis direksa, nanging uga ora mengaruhi tampilan estetika navigasi.
2. Resistance Impact yang kuat: Nalika obyek eksternal ora sengaja nyentuh, bisa uga njaga layar pandhu arah sing aman lan direksa saka karusakan apa wae.
3. Suhu Adaptabilitas Singkat: Apa panas ing mangsa panas utawa adhem ing mangsa, sampeyan bisa nggunakake kanthi kapercayan, amarga bisa tahan suhu sing adhem lan dhuwur.
4. Dhuwur Bending: Soft bend, kaya kelenturan girlish, bisa dilebokake dadi kurva, lan ora bakal pecah.
5. Keunggulan mekanikal: Lapisan njaba iku alus lan cahya, supaya sampeyan bisa nginstal ing layar navigasi tanpa kena pengaruh fitur taktil navigasi ing kabeh.



Apa Sampeyan kudu nginstal Navagation Screen Protector?
Nyegah Smudge Layar Sidik Jari.
Nglindhungi Layar saka Scratch, Explosion, lan Debris.
Defend layar saka lenga utawa barang reged liyane, Ngurangi keselane mripat.
Nalika sampeyan drive karo cah wadon apik / cah lanang, sampeyan bisa ndeleng dheweke / pasuryan saka iku.


Langkah Instalasi
1. Resik layar kanthi kain alkohol, banjur wipes kain garing nampilake layar, akhire mbusak partikel bledug nganggo stiker.
2. Selehake film kaca tempered ing layar kanggo ngonfirmasi sampeyan bisa fittable.
3. Rampung nambani film adesine saka mburi kaca lan pasang ing layar.
Yen isih ana sawetara bledug, angkat kaca rada lan nggunakake bledug kanggo mbusak bledug.
4. Yen kabeh iku bener, cukup nempatake film kaca tempered marang tampilan saka ngarep tampilan bakal bisa digunakake.

Kita bakal ngirim sampeyan penggantian gratis kanggo:

- Masalah instalasi kayata gelembung utawa kesalahan pangguna liyane

-Pelindung layar sing rusak

-Aja pas karo piranti sampeyan

-30 dina ora ana alesan kanggo bali

Related Items